Benzinkutas sztrájk

2012.12.11. 23:08

Ma este 7-től benzinkutas és olajfinomítós sztrájk van egészen péntek reggelig. Tegnap este úgy voltam vele, hogy hazafelé menet, ha nincsenek sokan, teletankolok. A szokásos benzinkúton nem volt senki, az árak is a korábbi napokban megszokottak voltak, nem emeltek be a hírre. Tankoltam is. Ma délelőtt szintén semmi nyüzsgés, délután sem. Kérdeztem a kollégámat, hogy ez vajon miért? A válasz: az emberek direkt arra játszanak, hogy ne tudjanak bemenni dolgozni a benzinhiány miatt. Illetve biztosak benne, hogy lesz megegyezés, és a sztrájk nem tart majd péntekig.

A 95-ös amúgy 1.68, a gázolaj 1.61 Euró volt a sztrájk kezdetén.

Fejlemény: a sztrájk minden külső jel nélkül ment végbe. Az eredményéről fogalmam sincs. A kutak a környéken nyitva voltak (egyet kivéve), uszulás nem volt. Úgy látszik, akik abból élnek, hogy eladnak valamit, és nem abból, hogy kapják az államtól a fixet, azoknál ez a sztrájkolósdi nem működik rendesen.

A bejegyzés trackback címe:

https://theitalianjob.blog.hu/api/trackback/id/tr574960736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása